Anmeldung für Sportkurse (English version below)

Das Büro des Fördervereins ist vom 08.Februar bis zum 16.Februar 2018 geschlossen.

Ab Montag, dem 19.Februar 2018 ist Frau Baier gerne wieder für Sie da.

Die Einschreibung für die vorlesungsfreie Zeit im Wintersemester 2018

findet für die Kinderkurse, sowie für extern Interessierte, ab dem 22.01.2018 statt.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Um sich als externer Teilnehmer in die Kursangebote Ihrer Wahl einschreiben zu lassen,  ist eine Mitgliedschaft im Förderverein erforderlich.

Bitte senden Sie dazu eine Mail mit Ihren Kurswünschen und eine ausgefüllte Beitrittserklärung per E-Mail-Anhang an fvhs@uni-leipzig.de.

Beitrittserklärungen für Neumitglieder: Beitrittserklärung bzw. Beitrittserklärung Kindersport

Wenn Sie bereits Mitglied im Förderverein sind, ist die Beitrittserklärung nicht nötig.

Sollten Sie keinen Internetzugang besitzen, können Sie gern persönlich zu den Sprechzeiten (Mo. 11.30-13.00 Uhr und Mi. 12-13.30 Uhr)  in der Geschäftsstelle des Fördervereins (Zi H123, Campus Jahnallee) vorsprechen.

Insgesamt ist es aber schnellere Variante, den Kurswunsch per E-Mail mit Ihren persönlichen Angaben an Frau Baier zu senden.

Freie Kursplätze können Sie im aktuellen Kursprogramm einzusehen.

Eine selbstständige Online-Anmeldung ist nicht möglich!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH VERSION

Course registration

Enrolment in sports courses:
The sports programme for the winter semester break 2018 can be found online.
Booking for courses aimed at external sports enthusiasts via the Friends' Association will be possible from Wednesday, 22.01.2018 at 10 a.m. onwards.

Therefore please contact Ms Baier by email at (fvhs@uni-leipzig.de) with details of your desired courses and she will be happy to sign you up.

In addition please fill in the membership-PDF and send it to fvhs@uni-leipzig.de too.

membership-PDF: Beitrittserklärung

Online registration by yourself is not possible!

Association and membership

The Association for the Promotion of University Sports at the University of Leipzig (Friends’ Association) organises sports and sports-related cultural events and activities in conjunction with and as a supplement to university sports courses. In addition, membership of the Friends' Association entitles students or employees of the university, together with their relatives, friends and acquaintances, etc. who are otherwise not eligible to participate in university sports courses, to join in the sporting activities on offer.  Membership of the Friends' Association must be acquired prior to participation in the sporting and exercise activities.

Membership fee:
36.00 EUR per semester (incl. subsequent semester break) plus respective course fee for guests or flat-rate meeting fee of 10.00 EUR per sport

Reduced membership fee:
24.00 EUR (children, trainees, students of other universities, unemployed individuals, pensioners (proof required)) plus respective course fee for guests or flat-rate meeting fee of 10.00 EUR per sport

Short-term membership in the semester break:
15.00 EUR (reduced fee 12.00 EUR) plus respective course fee for guests or flat-rate meeting fee of 10.00 EUR per sport

Our bank details:

Verein zur Förderung des Hochschulsports Leipzig

BIC:   BYLADEM1001

Contact:
Association secretary: Petra Baier

Jahnallee 59, Haus 1 | tel.: 0341 (0)97 30 325, email: fvhs@uni-leipzig.de
The office is located in room H 123 (Pausenhalle Süd, next to the main lecture hall).